Interview med Elin Søndergård, R&D Nordic, Saint Gobain

Elin 72 ppi

Saint-Gobain Nordic & Baltic har ansat Elin Søndergård til at lede innovationen i Skandinavien. Hun er en internationalt anerkendt materialefysiker.
Mens kritiske røster har lydt om en tiltrængt fornyelse af vor tids arkitektur – anvendelsen af glas ingen undtagelse, så kommer der nu undsætning fra flere fronter. En af dem tegnes af verdens største byggevareproducent Saint-Gobain.

Saint-Gobain sætter fokus på forskning og innovation i Skandinavien og Baltikum. Det gør vi, fordi Saint-Gobain satser på at hente ny viden ikke mindst om glasset i et bæredygtigt perspektiv, forklarer den anerkendte fysiker, Ph.D. Elin Søndergård.

Den danske forsker er vendt hjem for at lede Saint-Gobains nye indsats. Det sker efter en lang international karriere med 20 års ophold i Frankrig – ikke mindst hos Saint-Gobain.
Læs hele artiklen på Glasindustriens hjemmeside.